Last news in Fakti

22 Октомври, 2019 17:46 1 275 2

Стърлинг: Рано е за сравнения с Меси и Роналдо

  • стърлинг-
  • меси-
  • роналдо-
  • сравнения-
  • голове

"Имам още много път да извървя докато ги стигна", заяви английският национал

Стърлинг: Рано е за сравнения с Меси и Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Английският национал Рахийм Стърлинг не иска да бъде сравняван с Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Със силните си игри през последните години нападателят на Манчестър Сити накара мнозина да гледат на него като бъдеща звезда от ранга на въпросните двама.

“Меси е единствен по рода си. Човек, ако през следващите 15 години бележа по 50-60 гола, то тогава може да ми говориш за това. Но точно сега не ми споменавай Роналдо или Меси! Не искам да ме сравнявате с тях”, заяви Стърлинг пред журналист на списанието FourFourTwo.

“Не казвам, че не се имам за силен футболист, но тези двамата правят това от 15 години насам. Това никога не е било: да бележиш по 40-50-60 попадения за такъв период от време. Имам много път да извървя. Развивам се като футболист и се стремя всеки сезон показателите ми да стават по-добри. И ако се справям така в продължение на 10-15 години, то - ОК, може би ще говорим за това. Но засега все още е рано”, добави Стърлинг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Пирдоп

    8 1 Отговор
    Ще ги ,,стигнеш" ако тичат срещу теб ! И то години наред!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.