Last news in Fakti

27 Октомври, 2019 10:57 2 607 4

Стойчо Стоев проговори за раздялата с Лудогорец

  • лудогорец-
  • стоев-
  • раздяла-
  • чувства-
  • лига европа

"Вече съм го преодолял", заяви бившият наставник на "орлите"

Стойчо Стоев проговори за раздялата с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев изрази мнение, че въпреки загубата от Еспаньол у дома с 0:1 шансовете на тима за излизане от групата в Лига Европа остават големи. "Орлите" започнаха с две убедителни победи над ЦСКА (Москва) и Ференцварош. Специалистът бе освободен в края на август преди реванша с Марибор от плейофите за Лига Европа. Първият мач под негово ръководство завърши 0:0, а на реванша в Словения, воден вече от Станислав Генчев, отборът измъкна 2:2.

“Твърде рано е да се говори за излизане от групата. Все пак са минали три мача. Но засега това, което се вижда, е, че има големи шансове. Важен и решителен ще е последният мач с Ференцварош”, коментира Стоев пред “Тема Спорт”.

Относно раздялата си с разградчани треньорът не пожела да говори много и в детайли. “От финансова гледна точка всичко с Лудогорец приключи нормално и както трябва, нямам никакви претенции. Другото не искам да го коментирам, вече съм го преодолял. Приемам го като някакъв епизод от живота си”, лаконичен бе специалистът.

За бъдещето си и има ли варианти пред него за кариерата му, той заяви: “Почивам си. Опции винаги има, но не искам да коментирам. Надявам се поне до Нова година да си отпочина. После ще видим. Понякога човек има нужда да презареди батериите. В момента се чувствам добре”.

Както е известно, при първия си престой в Лудогорец Стойчо Стоев изведе отбора до осминафиналите в Лига Европа, където отпадна от Валенсия.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    8 4 Отговор
    Факт е че след него едно интелигетно младо момче преобрази отбора .Не става само на инат.Лудогорец вече показва лице и класа .Загубата от Еспаниол не е фатална .Ако излезнат от групата ще следват и други успехи .В България е смешно да се говори ,че имат конкуренция в лицето на един незаконно създаден отбор с тире .
  • 2 читател

    3 2 Отговор
    Има ли в момента в Б-я законо създаден отбор да е слтернатива на Лудогорец,или приказки на инат,ще трябва да го преглътнете.
  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВА Е "БЪЛГАРСКАТА МАЙКА ЮНАШКА"- РОДИЛА СТОЙЧО СТОЕВ !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Стоев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНКО":

    Представям си твоята, тъжна картинка