Last news in Fakti

27 Октомври, 2019 11:57 1 074 2

Приятна изненада за Попето на рождения му ден (ВИДЕО)

  • попов-
  • рожден ден-
  • баща-
  • карпин-
  • изненада-
  • пожелание-
  • ростов

Бащата на футболиста го изненада след мач на Ростов

Приятна изненада за Попето на рождения му ден (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов отпразнува своя 32-и рожден ден с победа. Той изведе Ростов с капитанската лента при успеха над Сочи с 2:0, който изравни тима му с водачите в класирането Зенит и Локомотив (Москва). Приятните емоции за българина продължиха и след двубоя. Оказа се, че неговата съпруга Елена му е подготвила голяма изненада. Бившата попфолк звезда беше организирала пристигането на бащата на Ивелин на стадиона. Самият халф се похвали в социалните мрежи с вълнуващата среща и благодари за всички пожелания, отправени към него за празника.

Едно от тях обаче беше доста нетрадиционно и дойде не от друг, а от наставника на Ростов Валерий Карпин. Някогашният съотборник на Любослав Пенев в Селта записа любопитно видео по повод рождения ден на Попов.

“Попик, поздравявам те за рождения ден! Желая ти най-вече здраве, защото не ставаш по-млад, за съжаление, а остаряваш. Затова се грижи за себе си, трябва много да тренираш и добре да се възстановяваш, за да не умреш на терена! Ще плачем много за теб. Още веднъж - поздрави за рождения ден и бъди здрав, това е най-важното”, пожела на българския национал Карпин не без доза чувство за хумор.

От началото на сезона Попов е пропуснал само един мач на Ростов в РПЛ, а в актива си има 1 гол - при победата с 3:0 над Динамо (Москва).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломбов

    2 0 Отговор
    Днес ще му звънне и Барбито да му поднесе топли и сърцераздирателни поздрави
  • 2 реалиста

    1 0 Отговор
    ПОПЕТО Е ПИЧ