30 Октомври, 2019 09:00 3 609 1

Десподов отново е герой за Щурм Грац

  • десподов-
  • щурм грац-
  • австрия-
  • купа-
  • гол-
  • капфенберг

Българският футболист отбеляза нов гол - този път в турнира за Купата на Австрия

Десподов отново е герой за Щурм Грац - 1
Снимка: instagram

Футболист №1 на България Кирил Десподов не спира да блести в Австрия и само няколко дни след хеттрик в местната Бундеслига срещу Санкт Пьолтен (4:0) отново блесна за Щурм Грац. Преотстъпеният от Каляри нападател вкара гол за тима от Грац при визитата на опашкаря във Втора лига Капфенберг с 2:0 в осминафинален мач от турнира за купата на страната.

Гостите останаха в намален състав след червения картон на гърка Анастасиос Авлонитис с 21-ата минута, но това не им попречи да стигнат до победата. Кирил Десподов (47) се разписа малко след началото на втората част. Бившият нападател на ЦСКА бе заменен в 66-ата минута от испанеца Хуан Домингес. В добавеното време пък албанецът Беким Балай (90+3) оформи крайния резултат.

Следващият мач на тима, воден от Нестор Ел Маестро, е на 2 октомври срещу участника в групите на Лига Европа Волфсбергер. В момента Щурм е на пето място в Бундеслигата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.