Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 22:05 1 107 1

Анди Мъри стана баща за трети път

  • анди мъри-
  • тенис-
  • баща за трети път-
  • момче

Анди Мъри и съпругата му Ким имат и две дъщери

Анди Мъри стана баща за трети път - 1
Снимка: БГНЕС

Анди Мъри е вече баща и на момче. Съпругата му Ким Сиърс е родила трето им дете, като името все още не е известно съгласно традицията на Острова.

Анди и Ким имат две дъщери - София и Еди.

Щастливата новина разкри дядото на тенисиста Рой Ерскайн:

"Момченце е. Все още не знам името му, но видях негови снимки. Радвам се, че всичко приключи. Те се справят добре", сподели щастливият Рой, цитиран от вестник "Скотиш Сън".

Носителят на три титли от турнири от "Големия шлем" ще се завърне на корта в края на месеца и ще играе в новия формат на Купа "Дейвис" в Мадрид. Преди две седмици той спечели турнира от ATP 250 в Антверпен, като постоянно беше в готовност да отпътува при съпругата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.