6 Ноември, 2019 16:12 686 2

Ферарио даде газ в Ботев: Движим се възходящо

  • ферарио спасов-
  • ботев пловдив-
  • ефбет лига-
  • победа

Ботев прекъсна негативна серия в шампионата

Ферарио даде газ в Ботев: Движим се възходящо - 1

Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов заяви, че е доволен от победата над Дунав (2:1), тъй като тя показва, че отборът му се движи във възходяща линия. Специалистът също така коментира, че успехът ще даде на неговия тим необходимото самочувствие да излезе от кризата, в която се намира в последните месеци. Това бе първа победа за Ботев в елита от 24 август.

"Допуснахме грешка при дузпата и си изпатихме. Оставащите моменти от мача бяха тежки, тъй като бяхме с човек по-малко. Доволен съм от победата. След като стана 2:0 имахме доста ситуации пред вратата на съперника, с които да си направим задачата по-лесна, но не успяхме да ги реализираме. Като се има предвид незавидното положение, в което се намираме, няма от какво да съм недоволен. Движим се във възходяща линия. Тази победа може да ни даде така необходимото самочувствие, което ни липсваше в последните седмици", каза Феро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    1 1 Отговор
    На умряло куче........!
  • 2 Lonecheer

    1 0 Отговор
    Добре, че Дунав продадоха мача....