Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 00:30 2 833 11

Генчев: Форстър правилно си изкара червен картон

  • станислав генчев-
  • лудогорец-
  • еспаньол-
  • лига европа

Коментарът на треньора на Лудогорец след фиаското срещу Еспаньол

Генчев: Форстър правилно си изкара червен картон - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев обяви, че Рафаел Форстър е постъпил правилно в 12-ата минута, когато си изкара много глупав червен картон в днешния двубой срещу Еспаньол и в крайна сметка улесни неимоверно испанците, които разгромиха орлите с 6:0.

Припомняме, че бразилският защитник бе големият грешник и в предишния двубой срещу Еспаньол, който бе загубен с 0:1. Именно Форстър бе с основна вина за допуснатото попадение.

“Изключително лош развой на мача. В първата ситуация получихме гол. До края на първото полувреме червен картон, втори червен картон, дузпа, 3:0 и мачът приключи. Няма какво да кажа освен изключително неприятна загуба. Никой не е очаквал такова нещо.

Грешката за първия гол няма как да я предвидиш - това е индивидуална грешка. На всеки се случва, дори на най-добрите футболисти.

Много е трудно да кажеш дали Рафа постъпи правилно. Според мен Рафа постъпи правилно като направи нарушение. Не са един и два случаите, в които отбор постига нещо с 10 човека. Грешките са част от играта. Мачът приключи с втория червен картон.

За втория червен картон мога да кажа, че щяхме да сменим Горалски с Анисе на полувремето, защото той е футболист, който играе по-рисково”, каза Генчев, след което призна, че е бил надигран тактически от испанците и в двата мача.

“Няма да е само този треньор, който да ме е надиграл. Важното е да си вадим поуки, от които да се учим”, допълни Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питам

    21 4 Отговор
    Генчев , ти наред ли си или Рафа ти е гадже ?
  • 2 Лудогорец8

    15 0 Отговор
    Как можеш да кажеш, че човек който бърка направил всичко правилно?
  • 3 Стани да си легнеш

    16 2 Отговор
    Орли ,лъвове и тн. гръмки титли на най обикновени куци коне.

    Коментиран от #10

  • 4 СМЕШКОВЦИ

    12 2 Отговор
    Е ЗАРАДИ ТАКИВА НЯМА ПАРИ ЗА МЕД СЕСТРИТЕ .ВИЖТЕ КАКВИ КОЛИ СА НАСПИРАЛИ ПРЕД СТАДИОНИТЕ.ВИЖТЕ В КАКВИ КЪЩИ ЖИВЕЯТ И КАК СА ОБЛЕЧЕНИ И ПОСЛЕ ОТИДЕТЕ ПРЕД БОЛНИЦАТА И ВИЖТЕ КАКВИ КОЛИ КАРАТ БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ В КАКВИ ПАНЕЛКИ ЖИВЕЯТ И КАКВИ ДРИПИ НОСЯТ.И КАКВО ДА СА ДОПРИНЕСЛИ ПЪРВИТЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО .
  • 5 Слав

    6 0 Отговор
    Слаб мач, но въпросът е как работиш върху слабостите си и се усъвършенстваш.
  • 6 Пепино

    5 1 Отговор
    Разбира се ,че е правилно нали затова Ви писаха 6 ,но и съдията какъв човек два картона и то червени(в България е ЗАБРАНЕНО на лапагорец да се показват картони) ,че и дуспа(в България е ЗАБРАНЕНО срещу лайногорец дасе свири по този начин)
  • 7 Незнаещ

    4 0 Отговор
    Вие май забравихте,че не сте в България и правилата са други!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 мътъ

    5 1 Отговор
    Домуса от америката ли управлява отбора! Горкото аптекарче.
  • 10 боцмана

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стани да си легнеш":

    Какви орли , какви пет лева , снощи имаше мокри кокошки на терена. Тръгнаха с настроение , е развалиха им го.

    Коментиран от #11

  • 11 ГУНДИ

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "боцмана":

    ДА ДЕ АМА СНОЩИ ИГРАЕХА В ЛИГА ЕВРОПА А НЕ ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ КАТО ОТБОРА НА ГРИШО ГАНЧЕВ! ИМАИ РАЗЛИКА НАЛИ!