Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 09:30 604 0

Уотфорд срази Норич и прекъсна кошмарна серия

  • норич-уотфорд 0-2/висша лига

Норич не можа да се възползва и от численото си превъзходство, дошло в 65-ата минута

Уотфорд срази Норич и прекъсна кошмарна серия - 1
Снимка: Facebook/Watford

Уотфорд записа първата си победа в английската Висша лига. Това се случи при гостуването на Норич в първата среща от 12-ия кръг. “Стършелите” спечелиха с 2:0 с голове на Деулофеу (2) и Грей (52). Така ''Стършелите'' прекъсна серията си от 15 мача без победа във Висшата лига, като негативната поредица започна от април.

С успеха Уотфорд се отлепи от последното място и вече е 18-и с 8 точки. Норич пък се смъкна на 20-ата позиция със 7 точки.

Двубоят започна по мечтан начин за гостите. Жерард Деулофеу се разписа още във втората минута, след като направи индивидуален пробив и прати топката неспасяемо във вратата на Тим Крул.

Деулофеу се оказа замесен и при второто попадение за Уотфорд в 52-ата минута. Той намери в наказателното поле Андре Грей, който от въздуха технично насочи топката в долния ляв ъгъл за 0:2.

Надеждата за домакините възкръсна в 65-ата минута, когато Кристиан Кабаселе от Уотфорд бе изгонен за втори жълт картон. Но макар и с 10 души момчетата на Кике Санчес Флорес удържаха своята победа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА