Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 20:35 2 392 3

Кирил Десподов продължава с наказателната си акция в Австрия

  • кирил десподов, два гола, победа за щурм грац, австрия

Българският футболист вкара нови два гола за Щурм Грац, с което донесе победата на своя тим

Кирил Десподов продължава с наказателната си акция в Австрия - 1
Снимка: Facebook SK Sturm Graz page

Българският национал Кирил Десподов продължава с невероятното си представяне на австрийска земя за отбора на Щурм Грац. Нападателят реализира нови две попадения за своя тим.

Родният флангови футболист се разписа на два пъти при успеха на Щурм Грац с 3:1 над Хартберг в мач от австрийската Бундеслига, като на практика головете му са причината за успеха на водения от Нестор Ел Маестро (бивш треньор на ЦСКА) тим. Попаденията на Десподов паднаха в 83-ата и 90-ата минута на двубоя.

Освен с попаденията си, футболист номер 1 на България за 2018 година се отличи и с асистенция за първия гол на домакините.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    21 3 Отговор
    Браво ти си единственият български футболист който играе с желание за победа.

    Коментиран от #2

  • 2 Трезво мислещ макар и на един литър раки

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо":

    Ицо няколко мача добре изиграни от Десподов са нищо трябва да се докаже още някоя друга година дано нестане като Божинов един силен сезон и след това нищо.
  • 3 Синфен

    2 5 Отговор
    Кирчо наистина е добър , но само по душа .