Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 10:35 1 700 3

Боксово шоу! Тервел Пулев ще се бие за титла през месец декември в Пловдив

  • тервел пулев-
  • ще се бие за интерконтиненталната титла-
  • в пловдив

Това бе съобщено от Ивайло Гоцев, който е мениджър на Кубрат и Тервел Пулеви

Боксово шоу! Тервел Пулев ще се бие за титла през месец декември в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Кубрат и Тервел Пулеви Ивайло Гоцев обяви пред DIEMA SPORT, че галавечерта в Пловдив ще бъде нещо невиждано досега в града под тепетата. Боксовият празник ще бъде през месец декември, а Тервел Пулев за първи път ще участва в основен двубой от професионална боксова галавечер.

Гоцев обяви, че Тервел ще се боксира за междуконтиненталната титла, което сериозно ще "вдигне акциите" му в полутежка категория.

Както е известно, по-малкият от братя Пулеви нокаутира още в първия рунд Кай Курзава и постигна по убедителен начин 14-ата си поредна победа на профи ринга след 7-месечно отсъствие поради контузия на ръката.

"Ние вече доказахме качеството на продукцията си през октомври с галавечерта на Кобрата с Фюри в София, а сега ще направим невиждано шоу в Пловдив. Тервел за първи път ще оглавява галавечерта и ще се бие за интерконтиненталната титла, така че ще бъде незабравимо шоу", обяви Ивайло Гоцев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Behemoth

    7 1 Отговор
    Тоя Профи бокс е като кеча май...много между галактически титли много нещо...
  • 3 Жоро

    3 4 Отговор
    Щом са родолюбци и само спекулират входът трябва да е безплатен.Ако не е значи са долни печалбари.