Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 14:25 5 241 12

Eто колко пари е спечелил Кубрат Пулев от мача с Букър (СНИМКА)

  • кубрат-букър-
  • печалбата на българина пулев-
  • печалбата и на букър

Американският журналист Ланс Пъгмайър направи разкритието

Eто колко пари е спечелил Кубрат Пулев от мача с Букър (СНИМКА) - 1
Снимка: Twitter Top Rank

Българският боксьор Кубрат Пулев е спечелил 250 000 долара за мача си с Райдъл Букър. Рано тази сутрин 38-годишният софиянец записа категорична победа над бившия американски затворник след единодушно съдийско решение.

Разкритието за хонорара на Пулев беше направено от американския журналист Ланс Пъгмайър, който публикува листата с парите на профила си в ''Туитър''. Върху протокола са отбелязани теглата (според американските стандарти) и хонорарите (в долари) на всеки един от боксьорите.

Райдъл Букър ще вземе 30 000 долара за участието си в мача, който се проведе на бейзболния стадион „Чукчанси Парк“ във Фресно (щат Калифорния).

Eто колко пари е спечелил Кубрат Пулев от мача с Букър (СНИМКА)
Снимка: Twitter Launce Pugmire


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    15 20 Отговор
    Хората СПАСЯВАТ животи,даряват животи,а тези "побойници"вземат хиляди левове за минути!!! Луди хора,които наливат пари в неща,които безмислени,но жалко има такива,които се връзват!

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 2 Умберто

    20 11 Отговор
    Браво Кобуа,са иди у турския ресторант на Южния парк,знам,че ти е любим,и викай на сервитьорките през 10 маси "дОнеси още лимон!".Ееей и 5млн да вземеш,все същия Омник ще си останеш,братленце.
  • 3 Киро

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Докато има свине, ще има и касапи.
  • 4 Абе

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Ти ще можеш ли да ми спаси живота и безплатно спешно да ми издоиш юнашкото мляко ако може и да е без ръце

    Коментиран от #7

  • 5 Алфа Вълкът

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Нашия прибра 250 бона и заплати ще плаща от тия пари и данъци, и прочие. Това е спорта бизнес като бизнес. Най-добрите пребират милиони, другите ги бият за шепа долари!
  • 6 Ivan

    25 5 Отговор
    Халал да са му на Кобрата парите, с труд, пот и бой си ги е изкарал! И два пъти повече да изкара! Със злобари и завистници е пълно ама никой не смее да се качи на ринга и да се бие с Букър. На завистниците по един четвъртит отзад. Давай Кобра!
  • 7 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Ама ти си скопен ,какво мляко ,какви пет лева,че ти си джендИ😂
  • 8 Ал Каш

    2 1 Отговор
    Сега коя ще целуне по устата?
  • 9 Краси

    6 1 Отговор
    Това ли е най- важно колко пари е спечелил???
    Всеки спорт си има своите предимства и недостатъци. В крайна сметка той е българин и прославя страната ни. Но ние "Българите" по никакъв начин не обичаме да се трудим, за каквото и да е било и затова хейтваме и завиждаме на успехите на другите. Без значение кой е... сигурно от безсилие или от скука затова има една фраза.
    "Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле".
  • 10 Това ли е най-важното нещо..........

    7 1 Отговор
    .......което интересува българина ? Парите на другите............ нещастници.
  • 11 Жоро

    17 0 Отговор
    Аз го познавам и на дали е имало по бедни деца от тях. Майка им почина на опашко в магазин. Баща им Венко Пулев ги отгледа което му прави голяма ,чест а и беше най добрият приятел на баща ми. Така че момчетата го заслужават бориха се много. Те са пример как,човек може да израсне. Нека да ни радват с победи още Много.
  • 12 Делфинче

    3 0 Отговор
    Халал да са му. Дано доживее до 50 да си ги похарчи.