Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 15:17 1 710 2

Арда сюрпризира Берое в Стара Загора, а Камбуров изненада всички

  • берое отстъпи на арда-
  • 0:1-
  • ефбет лига-
  • гол от дузпа за арда-
  • камбуров изпусна 11-метров наказателен удар

Легендата Мартин Камбуров пропусна дузпа, с което лиши Берое от поне равенство

Арда сюрпризира Берое в Стара Загора, а Камбуров изненада всички - 1
Снимка: beroe.bg

„Берое“ загуби минимално от „Арда“ с 0:1 в мач от 16 кръг на efbet Лига. През първата част „Берое“ създаде доста положения за гол, но гостите получиха право да изпълнят дузпа в 42-та минута, реализирана от Радослав Василев. „Берое“ бе по-настоятелен и след почивката, но така и не успя да реализира гол. Мартин Камбуров изненада всички, пропускайки дузпа в 82-та минута.

В 5-та минута се стигна до разбъркване в наказателното поле на Арда след изпълнение на корнер, но не се стигна до удар към вратата.

Камбуров и Конте размениха подавания в 8-та минута в наказателното поле, но бяха блокирани и не отправиха удар. Бриджидо получи и стреля от границата, но не затрудни Караджов.

В 16-та минута попадение за „Берое“ бе отменено. Педро центрира от фаул, а Туба прати топката в мрежата след удар от въздуха. Реферът обаче маркира изключително спорна засада.

Чудесна възможност за „Берое“ в 28-та минута. Цветков открадна топката в половината на съперника, навлезе в пеналта и предостави за Бриджидо. Португалецът нанесе силен удар в движение, но Караджов отрази.

Минута след това реферът не отсъди нарушение срещу Туба на фланга, а Радослав Василев получи дълъг пас в пеналта. Александър Василев извърши нарушение и реферът посочи бялата точка.

Радослав Василев застана зад топката и я прати в долния десен ъгъл – 0:1.

Три минути след това Минчев центрира от корнер, а Камбуров овладя топката, но бе блокиран. Отново Минчев центрира, а Алкан игра с глава, но топката мина встрани от вратата.

В 60-та минута Камбуров стреля от пряк свободен удар, но топката мина на сантиметри от гредата.

Две минути след това пробив на Вандерсон завърши с удар от дъгата, но отново сантиметри разделиха „зелените“ от попадение.

Василев стреля от дистанция в 72-та минута, но твърде неточно.

Минута след това Бриджидо намери Камбуров в наказателното поле, а той продължи за Вандерсон. Бразилецът веднага стреля ,но топката мина малко над вратата.

В 76-та минута пробив на Конте завърши с удар от границата, но отново малко над вратата.

Пет минути след това Камбуров бе съборен в наказателното поле след пас на Вандерсон и реферът посочи бялата точка.

Зад топката застана Камбуров, но не успя да намери очертанията на вратата и резултатът се запази.

Две минути преди края Сам получи в пеналта и стреля, но Алкан се хвърли и блокира. Последва удар на Мартинс, но Перниш спаси.

В последната минута Камбуров шутира силно в наказателното поле, но Караджов спаси.

В добавеното време Ненов центрира в пеналта, където Туба игра с глава, но топката мина на метър от вратата.

Това бе всичко в срещата и „Берое“ загуби двубоя/beroe.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феню

    0 0 Отговор
    Когато първите четири места са ясни , кой ще иска да е пети или шести ?
  • 2 Крокодил

    2 0 Отговор
    На това му се вика "Черно Тото"!!!!!