13 Ноември, 2019 22:11 2 100 12

Кобрата се прибра: За някои България може да е ад, за мен е рай

  • кубрат пулев-
  • бокс

Боксьорът потвърди за следващия си съперник

Кобрата се прибра: За някои България може да е ад, за мен е рай - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на българския професионален бокс Кубрат Пулев се завърна на родна земя след 28-ата си победа на професионалния ринг, съобщава sportal. По-рано този месец той се наложи по точки над американеца Райдъл Букър.

“Всичко българско ми липсваше. За други хора България може да е ад, за мен е рай. Мачът не беше много труден, съперникът не беше от топбоксьорите, но въпреки това беше опитен, с много подготовка. Беше дошъл за победа, но не му дадох никакви шансове. Не съм казвал, че този мач ми е бил най-важният, но беше много важен. Следващият ще е още по-важен. Първият и вторият рунд бяха решаващи. Знаете какви обрати има в тежка категория”, каза Кубрат на българска земя.

Кобрата потвърди, че със сигурност следващият му мач ще е срещу победителя от мача-реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа, който ще се състои на 7 декември в Саудитска Арабия: “Със сигурност следващия ми мач ще е срещу Антъни Джошуа или Анди Руис. Мога да ги победя и двамата. Може би Анди Руис ще ми е една идея по-лесен. Знаете, че в последния си мач Джошуа беше трагичен.

Ще решим къде ще е този мач. Със сигурност няма да е в България, но за мен няма значение къде ще е. Готов съм, чувствам се много силен, надявам се да се изтренирам здраво и да победя.”

“Не мога да кажа колко време ще съм си в България, сега подготвяме галата на брат ми за 14 декември в Пловдив. Ще помогна с каквото мога - ще бъде хубава гала, защото ще има много чуждестранни боксьори. Самият Богдан Дину също изяви желание да играе.

Все по-добър и по-добър съм. В Перфектна форма. Имам чувството, че на 60 ще съм най-добър. Мечтаната почивка е с правилните хора”, добави още Кубрат.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    18 6 Отговор
    Продължаваме напред!
  • 2 Алфа Вълкът

    46 3 Отговор
    Тук е рай за мутрите, една историйка за тоя бродяга от преди 10-12г. С племенника ми са били на опашка за дюнери в Несебър и тоя взел два дюнера и тръгнал.
    Продавачът: "Няма ли да платите". Тоя се върнал:"Ти проблеми искаш ли". Все я забравям тая история. Ама като прочетох, че за едни било Ад тук, а за него Рай се сетих защо е така за него.

    Коментиран от #7

  • 3 Шперца

    14 3 Отговор
    И аз искам да съм с кеш и за мен ще е рай тая свободия
  • 4 Добър боксьор, но

    12 1 Отговор
    Като човек с милиони, нормално да е "рай"
  • 5 Supermen

    5 2 Отговор
    Spored men mai dobre sago podredili ot boi shtom si misli za bulgarski rai
  • 6 Очевидец

    14 0 Отговор
    Кобрата обича да замерва сервитьорки с пепелници в Студентски град .
  • 7 Обикновен човек

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Учудвали те нещо, при положение че тоя "велик българин" и брат му са пребивали малките деца в училището което са учили за да им вземат стотинките за ядене.
    Щом тогава са правили това се сети що за боккуци са. Мислил ли, че са се променили.
    А сега са "големи боксьори".
    Ей боклук Кличко се връща на ринга. Ама ти тогава ще се контузиш неочаквано, нали.
  • 8 Хъво

    4 2 Отговор
    Като искарам долмата под тезгяха ше видим кой иска проблеми смокчо
  • 9 Давид

    14 1 Отговор
    От гербаджия какво да очакваш освен глупости и схеми . Този през живота си има един истински мач и там се държа като петел бунищар , на един крак с изплезен език след като е ял бой . И забележете , как ни пробутват за идоли такива като този , онзи изплезеният чалгар с обицата - Слави .

    Коментиран от #10

  • 10 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Давид":

    Забрави да кажеш, че след мача с Кличко...Коврата прилчаше на катастрофирал локомотив. Иначе всички съперници които му уреждат са по зле и от боксова круша. Евтин долнопробен боксьор е Коврата.....нищо повече! Братчето му и то върви по същия път.
  • 11 Една

    0 0 Отговор
    Ами....то в България само за кобри рай....
  • 12 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    0 0 Отговор
    За богатите е рай ,но за бедните е ад!