15 Ноември, 2019 12:14 1 313 1

"Уембли" освирка Гомес заради Стърлинг

  • рахийм стърлинг-
  • джо гомес-
  • уембли-
  • англия

Халфът на Манчестър Сити умира от срам

"Уембли" освирка Гомес заради Стърлинг - 1
Снимка: БГНЕС

Англия разкова със 7:0 Черна гора в мач №1000 в историята си, а феновете на „трите лъва” отново се прочуха по негативен начин. При успеха над балканския тим привържениците прецениха да освиркат мощно Джо Гомес, който влезе като резерва през второто полувреме на „Уембли”, след като станаха проблемите с офанзивния халф на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг.

Двамата се спречкаха по време на дербито в последния кръг между Ливърпул и Манчестър Сити в края на мача. На другия ден дуото се събраха на Сейнт Джорджс Парк, където Стърлинг се е спречкал с бранителя на Ливърпул. Заради деянието си звездата на „гражданите” бе отстранен от състава на албионците от Гарет Саутгейт, но все пак остана да тренира с отбора след намесата на Гомес и целия състав.

В изминалия мач на англичаните обаче Стърлинг не бе в групата, нещо, което хич не се понрави на феновете на митичния лондонски стадион, които започнаха да хулят младия защитник на Ливърпул.

„До всички английски фенове, исках да оставим нещата така, но трябва да говоря отново. Трудно е за мен да видя мой съотборник да бъде освиркан за нещо, което аз съм виновен. Джо не направи нищо грешно и тези неща са незаслужени за него. Това бе тежка седмица за него и да бъде освиркван в тази вечер е абсолютно незаслужено. Поемам цялата отговорност и приемам обстоятелствата. Чувствам се тежко, а сега пожелавам на всеки да се прибере безопасно”, написа Стърлинг в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    1 0 Отговор
    ...може да ги плуем англетата...,ами посочете една такава постъпка,признание от нашите чалга примадони,пардон-футболисти...,