Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 17:40 5 692 2

Само във ФАКТИ: Емисари на Галатасарай гледаха Мартин Минчев в Турция

  • галатасарай-
  • харесва мартин минчев от черно море-
  • гледат го в турция-
  • българия загуби от турция-
  • 1:2-
  • факти

Младата ни надежда е впечатлил съгледвачите с изявите си

Само във ФАКТИ: Емисари на Галатасарай гледаха Мартин Минчев в Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Турският гранд Галатасарай наблюдава младата надежда на Черно море и българския футбол Мартин Минчев в Турция, научи ФАКТИ от свои добре информирани източници. Това е станало днес по време на преди малко завършилия двубой между България (U19) и Турция (19), в който турците ни победиха с 2:1, а Мартин Минчев бе титуляр и изигра пълни 90 минути. Срещата е част квалификациите за Евро 2020.

Тази информация ни навежда на мисълта, че решението на треньора на U21 Александър Димитров да не пусне Мартин Минчев във важния ни мач срещу Полша преди дни, който спечелихме с 3:0, не е случайно. Вероятно Димитров е искал да съхрани силите на младото крило на Черно море за днешния мач на 19-годишните срещу Турция.

Освен отбора на Фатих Терим, мениджъри на още няколко турски клуба са присъствали на живо, за да гледат изявите на младия нападател на ''моряците''.

Както е известно, интерес към футболиста на варненци има от няколко клуба в Европа, като за трансфер зад граница се заговори още през миналия сезон. Турските медии неколкократно съобщиха, че Минчев е попаднал в полезрението на Фатик Терим и Галатасарай.

Според източниците на ФАКТИ, турските емисари са останали впечатлени от изявите на Минчев по дясното крило, където той играе най-редовно и се чувства най-силен.

Любопитен факт е, че през тази година Минчев игра и за трите ни национални отбори - U19, U21 и представителния мъжки тим, представяйки се на ниво и в трите национални гарнитури.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    4 1 Отговор
    Тати Янко ши намаже накрая.
  • 2 яажя

    0 0 Отговор
    а от ЦСКА - Ловеч гледали ли са някой?