Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 21:06 3 673 2

Стана ясно защо Ред Бул биха Мерцедес на правите в Бразилия

  • ред бул-
  • мерцедес-
  • формула 1

Трябва да погледнете и нивата на притискателна сила

Стана ясно защо Ред Бул биха Мерцедес на правите в Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер е на мнение, че преимуществото на отбора му на правите в Бразилия се дължи колкото на двигателя, толкова и притискателната сила. Преди състезанието конкурентите смятаха, че Хонда няма да се представи добре, тъй като по-голямата надморска височина и разреденият въздух по принцип се отразяват негативно. Само че Макс Верстапен спечели полпозишън и победа, а Хорнер обръща внимание, че настройките също са били много важни.

"Трябва да погледнете и нивата на притискателна сила. Според мен, Мерцедес имаха по-високо притискане от нас, което им помогна в състезанието, но не и в квалификацията.

"Те бяха доста конкурентоспособни в състезанието, а в края на стинтовете бяха по-силни от нас. Начинът, по който си избрал да постигаш времената, винаги съдържа някакъв компромис".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МП4

    2 7 Отговор
    Щот са по-добри.
  • 2 Хахахаха

    4 0 Отговор
    Ще са по-добри като спечелят 7 пореден титли,не едно състезание! Но ти откъде да ги знаеш тези неща. ..