3 Декември, 2019 13:54 14 644 5

Трагедия в семейството на легенда на българския футбол

  • мартин петров-
  • футбол-
  • родител-
  • починал

Петьо Петров има 93 мача за Ботев (Враца) в А група

Трагедия в семейството на легенда на българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Бащата на бившия футболен национал Мартин Петров- Петьо Петров, е починал тази сутрин, дни преди да навърши 67 години. Новината беше съобщена от неговия приятел и бивш съотборник в Ботев (Враца) Валери Цветанов.

Петьо Петров има 93 мача за Ботев (Враца) в А група, след това дълги години играе за Локомотив (Мездра) в Б група. От няколко години се бореше с коварно онкологично заболяване, което обаче го надви.

Като войник е играл за отборите на Тракия (Пловдив) и Хасково.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    29 2 Отговор
    МАРТИН ПЕТРОВ СЕ БИ МЪЖКИ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! ГОЛЯМО -БЛАГОДАРЯ ВА БАЩА МУ / И НА МАЙКА МУ/ !!!!!!!!!!
  • 2 Тъжно

    29 3 Отговор
    Бог да го прости! Съболезнования на близките!
  • 3 Търтелан.

    1 30 Отговор
    Смърт на търтея.
  • 4 Ххх

    16 5 Отговор
    Моите съболезнования и към починалия, и към близките му. Но, все пак всеки от нас има такива събития в семейството или роднинския си кръг. И не мога да разбера защо мъката и болката на обикновените хора трябва да си е само тяхна, пък някой, ако е по - известен болката и проблемите може би трябва в някаква степен да бъдат съпреживявана от четящите. А, все пак предполагам този същият футболист е имал и не малко хубави моменти в живота. Но хубавото - само за него, а за лошото може би останалите трябва да споделяме. Сигурно ще прозвуча грозно с редовете си, но все пак мисля, че всички сме хора, бих казал, с определени изключения.
  • 5 NEMEYIS

    6 2 Отговор
    НА КОМШИЯТА БАЩА МУ КАК СИ ПОЧИНА МИРНО И ТИХО БЕЗ ТРАГЕДИИ А ТОЗИ - АМАН ОТ ЖУРНАЛЯ НЕГРАМОТНИ