Last news in Fakti

23 Януари, 2020 10:31 2 818 0

Юноша с жест към звезда на Черно море

  • футбол-
  • пфк черно море-
  • матиас курьор-
  • велислав василев-
  • черно море

Именно с този номер Курьор отбеляза един от най-великите голове в историята на клуба във финала за Купата на България срещу Левски през 2015 г.

Юноша с жест към звезда на Черно море - 1
Снимка: ПФК Черно море

Матиас Курьор, който през тази зима се завърна на “Тича” след пауза от три години и половина, ще носи любимия си номер с екипа на Черно море през пролетния полусезон. Крилото от Мартиника ще облече зелено-бялата фланелка с №19, която носеше и по време на първия си престой във Варна. Именно с този номер Курьор отбеляза един от най-великите голове в историята на клуба във финала за Купата на България срещу Левски през 2015 г.

Желанието на Курьор да носи отново №19 се сбъдна след жест на юношата на Черно море Велислав Василев. До този момент фланелката беше притежание именно на 18-годишния халф, който я отстъпи след молба от страна на Матиас. “Курьор донесе толкова много радост на феновете по време на първия си престой, че нямаше как да откажа. А и за мен номерът, с който ще играя, няма такова голямо значение”, обясни Василев. Занапред той ще се подвизава с №17, с който запоследно играеше преминалия в Арда Мартин Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА