Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 17:29 940 3

Вицепрезидентът на БФС разкри какви са плановете на централата, ако коронавирусът дойде в България

  • атанас фурнаджиев-
  • бфс-
  • футбол

Коментира и евентуалната кандидатура на Емил Костадинов за шеф на БФС

Вицепрезидентът на БФС  разкри какви са плановете на централата, ако коронавирусът дойде в България - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев разкри какви са плановете на централата за родното първенство, ако епидемията с коронавирус стигне и до България.

"Коментирахме ситуацията с коронавируса, имаме готовност да реагираме веднага. Или мачовете ще бъдат играни на затворени врати, или ще бъдат отлагани - каквото се налага, това ще се направи", заяви Фурнаджиев след редовното заседание на органа в базата на Българския футболен съюз в Бояна.

По темата с евентуалната кандидатура на Емил Костадинов за шеф на БФС, Фурнаджиев беше ясен - предложенията се правят от клубовете, не от управлението, така че всеки един член на футболния съюз има право да издигне кандидатура.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако дойде в Бг

    0 0 Отговор
    и него няма да бием. По-добре да не ходят на европейско, да не вземат да го прихванат и разнесат.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Радио Ереван

    1 0 Отговор
    Като му гледам физиономията ша са мре