Last news in Fakti

2 Март, 2020 18:08 2 089 2

Втори тест за коронавирус в Лудогорец, резултатите са...

  • кронавирус-
  • лудогорец-
  • футбол

През последните дни отборът на Лудогорец бе настанен в базата на националния отбор в Бояна, където изчака да мине необходимият период за втори тест

Втори тест за коронавирус в Лудогорец, резултатите са... - 1
Снимка: ludogorets.com

Добри новини получиха в Лудогорец преди двубоя с Левски в четвъртък от 1/4-финалите за Купата на България (19:00 часа).

Играчите от разградския тим бяха тествани за коронавирус след визитата до Милано за реванша с Интер в Лига Европа (1:2), а преди минути излязоха и вторите им проби.

Те, подобно на първите, са отрицателни, което означава, че играчите са напълно здрави и няма да има проблем да излязат на терена и това да е безопасно за тях и за съперниците им.

Втори тест за коронавирус в Лудогорец, резултатите са...

През последните дни отборът на Лудогорец бе настанен в базата на националния отбор в Бояна, където изчака да мине необходимият период за втори тест, който да даде 100-процентова гаранция, че никой в Лудогорец не е заразен с коронавирус. По тази причина бе отложен и мачът с Арда.

ПФК Лудогорец възстановява нормалния спортно-състезателен и тренировъчен процес и започва подготовка за предстоящия мач с Левски от турнира за Купата на България.

Ръководствoто на Лудогорец изказва специални благодарности на българското правителство, Военно-медицинска академия и на Кризисния щаб за борба с коронавируса за съдействието и съпричасността по опазване здравето на футболистите, треньорите и служителите в ПФК Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    3 0 Отговор
    Нали периода беше 14 дни, а са минали 3.
  • 2 То и болен да доведат

    1 0 Отговор
    пак ще излезе чист на нашите тестове"