9 Март, 2020 10:02 2 439 0

Мач от Шампионската лига под въпрос заради коронавируса

  • шампионската лига-
  • рб лайпциг-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • коронавирус

Германският министър на здравеопазването е притеснен от евентуалното разпространение на заразата по време на големи събирания на хора

Мач от Шампионската лига под въпрос заради коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Реваншът от осминафиналите на Шампионската лига между РБ Лайпциг и Тотнъм е под въпрос поради продължаващата паника из Европа, свързана с разпространението на коронавируса.

Двата тима трябва да се срещнат един срещу друг във вторнишката вечер на германска територия, след успеха на "биковете" в Англия в първия двубой с 1:0. Според "Скай Спортс" обаче продължаващите мерки за сигурност около изолацията на вируса хвърлят съмнение около провеждането на срещата.

Въпреки че всички срещи от изминалия кръг в Бундеслигата минаха по план, германският министър на здравеопазването е притеснен от евентуалното разпространение на заразата по време на големи събирания на хора.

Редица държави въведоха строги мерки за борба с коронавируса, включително Италия, където всички срещи в идния месец от Серия А ще бъдат играни пред затворени врати. Очаква се и срещата между Уулвърхемптън и Олимпиакос от осминафиналите на Лига Европа да се проведе пред празни трибуни по същите съображения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА