Last news in Fakti

10 Март, 2020 14:23 1 168 1

Официално: Испанският футбол остава без фенове

  • испания-
  • ла лига-
  • футбол-
  • коронавирус
Официално: Испанският футбол остава без фенове - 1
Снимка: БГНЕС

Испанската футболна федерация официално обяви, че двубоите от идния уикенд в Ла Лига и Сегунда Дивизион ще бъдат играни пред празни трибуни.

Забраната ще влезе в сила на 13-ти март за срещата между Реал Мадрид и Ейбар на "Сантиаго Бернабеу" като ще обхване и оставащите срещи от 28-мия кръг на испанския шампионат. В това число ще се включи и андалусийското дерби между Севиля и Бетис.

Наредбата е въведена в следствие на нарастващия брой на заразени, както и починали в следствие от разпространението на коронавируса в страната. Очаква се, че мярката може да бъде в сила и за следващите уикенди, ако няма подобрение в обстановката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормално

    1 1 Отговор
    То това днешното вече не е футбол.