Last news in Fakti

10 Март, 2020 16:30 2 127 5

Собственикът на Олимпиакос хвана коронавирус

  • олимпиакос-
  • коронавирус-
  • болест-
  • изолация-
  • нотингам форест-
  • маринакис

Евангелос Маринакис заяви, че се чувства добре

Собственикът на Олимпиакос хвана коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Олимпиакос и Нотингам Форест Евангелос Маринакис бе диагностициран с коронавирус. Той публикува официално съобщение на профила си в Instagram. Маринакис само преди четири дни посети мача между Нотингам и Милуол. Той дори се снима с фенове на отбора.

Гръцкият бизнесмен допълва, че в момента следва стриктно съветите на лекарите и е в самоизолация. “Чувствам се добре, взел съм всички нужни мерки и дисциплинирано следвам съветите на лекарите. Съветвам силно всичко мои сънародници да правят същото. Пожелавам на всички бързо оздравяване”, каза Маринакис в Инстаграм.

Все още не е ясно дали собственикът на Нотингам е влязъл в контакт с отбора. Играчите на Нотингам може да се наложи да бъдат поставени под карантина за две седмици. Това би означавало, че предстоящите им мачове срещу Шефилд Уензди, Хъдърсфийлд и Бристъл Сити могат да бъдат отложени. Случилото се може да повлияе и на програмата на Милуол.

За момента не е ясно какви действия ще предприеме Футболната асоциация на Англия, нито каква ще е съдбата на мача от осминафиналите на Лига Европа между Олимпиакос и Уулвърхемптън, който е предвиден да се играе при закрити врати в четвъртък. В момента всички футболисти на Олимпиакос преминават тестове за вируса, след което ще стане ясно дали двубоят ще се състои.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нешка

    7 2 Отговор
    Баба Ванга не ми е казала че и него ще го коси корона!
  • 2 Апокалипсиса настъпва

    11 1 Отговор
    Лъсва истината,италиански лекар публикува текст,че трябва да се спре с лъжите,короната нямала нищо общо с грип,смъртността била много висока

    Коментиран от #4

  • 3 Най-сетне

    4 1 Отговор
    да прочета за един богаташ да прихване.
  • 4 Държавен тъпанар

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Апокалипсиса настъпва":

    А бе аз докога ще ви казвам на вас, да не всявате каш-каш паника сред бедното болно население аааапчиииих
  • 5 Violin Ivanoff

    1 0 Отговор
    Щом и богатите почнаха да се тръшкат като гнили гъби - не е на добре! Днес Том Ханкс и жена му българката Рита, футболист на Юве, баскетболист на NBA, жената на министъра на Канада - Трюдо... Ела и си земи!