Last news in Fakti

11 Март, 2020 09:14 1 503 0

Отложиха мача между Манчестър Сити и Арсенал заради...

  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • премиър лийг-
  • коронавирус

Любопитното е, че УЕФА не отмени мача от Лига Европа между Уулвърхамптън и Олимпиакос

Отложиха мача между Манчестър Сити и Арсенал заради... - 1
Снимка: БГНЕС

Двубоят от Премиър лийг между Манчестър Сити и Арсенал, който трябваше да се проведе днес от 21,30 часа на "Етихад", беше отложен за неопределено време.

Решението е взето като превантивна мярка срещу разпространението на коронавируса. Заплаха идва от членове на щаба на Арсенал, които са имали контакт със собственика на Олимпиакос и Нотингам Форест Евангелос Маринакис, който беше диагностициран с COVID-19.

Любопитното е, че УЕФА не отмени мача от Лига Европа между Уулвърхамптън и Олимпиакос, въпреки желанието за това от страна на английския клуб, но явно в евроцентралата и ФА мерят с различен аршин.
От Манчестър Сити пожелават бързо въстановяване на Маринакис и обещават да уведомят в най-скоро време привържениците си за новата дата на двубоя с "артилеристите".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА