Last news in Fakti

11 Март, 2020 09:57 1 428 0

Футболист под карантина заради коронавируса

  • метц-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • зараза

Това съобщава официалният сайт на клуба

Футболист под карантина заради коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Футболист на елитния френски Метц е поставен под карантина, защото е имал тесен контакт с човек, който е бил диагностициран с коронавирус. Това съобщава официалният сайт на клуба. Към момента у играча не се наблюдават симптоми за заразяване. Останалите футболисти тренират нормално, а медицинският щаб следи за състоянието им. Като превантивна мярка от Метц закриват тренировките на отбора и спират индивидуалните интервюта с играчи.

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе пък бе тестван за коронавирус, след като от няколко дни се оплаква от остра ангина. Първите прогнози сочат, че тестът ще бъде с отрицателен резултат.

Професионалната футболна лига във Франция анонсира официално вчера, че всички футболни срещи в страната ще се играят без публика по трибуните до 15-и април. ПФЛ взе това решение в следствие на разразяващата се с мащабни темпове епидемия от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА