11 Март, 2020 13:58 6 932 6

Първият футболист с коронавирус разказа страшни неща за заразата

  • алесандро фавали-
  • коронавирус-
  • футболист

Никога не съм имал толкова висока температура

Първият футболист с коронавирус разказа страшни неща за заразата - 1

Първият италиански футболист - Алесандро Фавали, който бе диагностициран с коронавирус от пет дни е изолация в дома си в Кремона. Той е на 27 години и играе за Реджо Одаче в Серия С. Играчът е женен и не е син на бившият футболист на Лацио и Милан Джузепе Фавали.

„Добре съм, треската премина, но имам силна настинка в момента“, заяви пред Кориере дело Спорт Фавали.

„Направиха ми теста в петък, а резултатите излязоха в неделя сутринта. Подложиха ме на изследвания, защото имах контакт с роднини, които бяха с положителни резултати. Миналия понеделник имах треска, беше ми студено и очите ми сълзяха, както и силно главоболие“, добави още той.

„Никога не съм имал толкова висока температура. Държах 38 градуса няколко дни, а после поддържах стабилна от 37,5 градуса, но вече нямам. Излекуван съм. Казаха ми, че мога да се считам за такъв. Дори и сега след като всички симптоми преминаха, ще трябва да направя още един тест, за да сме сигурни във всичко“, каза Фавали.

„В момента се намирам в къщата ни в Кремона заедно с моята съпруга Мириам. Все още нямаме деца. Изолирани сме, живеем в отделни стаи. Опитвам се да имам възможно най-малко контакти с нея. Гледам телевизия и следя социалните мрежи. В момента уча спортни науки. Мириам е учителка и затварянето на училищата я принуди да остане вкъщи. Работи само с онлайн уроци със своите ученици“, добави още футболистът.

„Не мисля, че моите съотборници имат положителни тестове за коронавирус, но те заедно с треньорите и персоналът са в изолация до петък“, заяви Фавали.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кур за Бойко

    8 1 Отговор
    И Иво педала следователя гей
  • 2 БожиГол

    7 1 Отговор
    За малко и аз да хвана такова нещо, ама като разбрах че не се хваща по полов път се успокоих
  • 3 Един футболист

    17 1 Отговор
    да има нормална жена, която не лежи на мъжа си и не имитира работа, чекнейки се гола по снимки. Похвално!

    Коментиран от #4

  • 4 Серия С

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Един футболист":

    Заплатата му е колкото лилав товарач от Сточна гара! Ако не работи тя, ще умрат от глад! Виж Божинката е друго нещо, неговата кариера, сега започва! Бялото бъдеще е пред него, той не отива там за пари, а за бебчета!
  • 5 А бе

    9 0 Отговор
    Не се побърквай бе, 38 градуса , аз изкарах грипа с 39
  • 6 5937

    1 0 Отговор
    На м.йка ви п...а, това си е обикновен грип, стига сте писали глупости