Last news in Fakti

11 Март, 2020 16:46 917 0

Шефът на Примера дивисион: Спираме футбола, когато правителството каже

  • тебас-
  • примера дивисион-
  • правителство-
  • спиране-
  • първенство-
  • футбол-
  • коронавирус

Синдикатът на футболистите вече поиска прекратяването на първенството

Шефът на Примера дивисион: Спираме футбола, когато правителството каже - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Примера дивисион Хавиер Тебас заяви, че ако испанското правителство каже първенството ще бъде спряно. Босът бе категоричен, че за момента властите смятат, че няма нужда от толкова драстични мерки, но следят отблизо ситуацията с разпространението на коронавируса.

"Футболът не спира, защото правителството е преценило, че е достатъчно мачовете да се играят при закрити врата. Ако властите смятаха, че е задължително първенството да бъде спряно щяха да кажат. Испанското правителство и комисиите към него са гарантите за здравето на феновете и играчите при случаи, като този. Ако от правителството кажат, че първенството трябва да спре, ще спре", обясни Тебас.

Вчера пък синдикатът на футболистите в Испания поиска първенствата в страната да бъдат спрени, като мярка в борбата с разпространението на коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА