12 Март, 2020 11:47 1 031 2

Има опасност Барселона - Наполи да не се състои

  • барселона-
  • наполи-
  • пътуване-
  • шампионска лига-
  • реванш

Причината е, че италианският тим трудно ще стигне до Испания

Има опасност Барселона - Наполи да не се състои - 1
Снимка: БГНЕС

Има сериозна опасност срещата реванш от осминафиналите на Шампионската лига между Барселона и Наполи на “Камп Ноу” да не се проведе на 18 март (сряда), твърди каталунският “Спорт”. Оттам се позовават на причината, поради която днес беше отложен мачът Севиля - Рома от същата фаза на Лига Европа.

Както е известно, в Испания не допуснаха самолетът на римляните да кацне на тяхна територия заради епидемията от коронавирус и точно затова двубоят няма да се проведе утре. Изданието се опасява, че същото може да се случи и с полета на неаполитанците. То обаче споменава и за възможността от Наполи да летят до Франция, след което да влязат в Испания по земен път, като така ще се заобиколи забраната на Пиренеите за полети от Италия.

От двата клуба и от УЕФА обаче все още не са споменавали нищо за този казус, като засега остава решението мачът да се проведе на 18 март, но при затворени врата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗЕВС

    0 0 Отговор
    И какво му е опасното ако не се състои мача? Опасно е ако се състои. Сега ще лъснат безполезните мероприятия, суетата и заблуждението, в който живеем, осигуряващи милиардите на олигарсите.
  • 2 ааааа

    0 0 Отговор
    ураааааааа