Last news in Fakti

12 Март, 2020 13:04 1 391 3

Ето кой играч на Левски е подложен на тест за коронавирус

  • левски-
  • коронавирус-
  • робърта-
  • тест-
  • симптоми

Диагнозата на Найджъл Робърта ще стане ясна днес следобед

Ето кой играч на Левски е подложен на тест за коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Левски Найджъл Робърта е футболистът, който ще мине превантивно изследване за вируса COVID-19, пише Sportal.bg.

Както е известно, вчера ръководството на 26-кратните шампиони обяви, че техен играч има температура и симптоми за вирусно заболяване, поради което лекарският щаб на тима взе всички необходими мерки за неговата изолация от отбора и навременни действия за поставяне на диагноза след провеждане на съответните тестове.

Тестът е днес следобед, след което се очаква от Левски да обявят резултатите на 22-годишния нападател. Преди няколко дни и младежкият национал Здравко Димитров е имал температура, но нямало признак за притеснение.

Вероятността да става дума за коронавриус е минимална, но все пак поради ситуацията из цяла Европа от клуба искат да са сигурни. От щаба на 26-кратните шампиони нямат притеснения, но за да бъдат спокойни всички в отбора и клуба, са взели решение да се направи този превантивен тест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Независим

    1 0 Отговор
    А ми ето ,че съдбата си знае работата.Нали Павката се молеше да дойде тая корона и тя го послуша.Сега какво ще се моли,ще почакаме ще видим...

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ???

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Независим":

    Ами той и Борисов казваше, намерете един, че да мирясат, а сега говори за война и т.н.