13 Март, 2020 10:15 934 0

И играч на Манчестър Сити със съмнения за коронавирус

  • менди-
  • семейство-
  • коронавирус-
  • карантина-
  • манчестър сити

Член от семейството на Бенжамен Менди е болен и той е поставен под карантина

И играч на Манчестър Сити със съмнения за коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Манчестър Сити Бенжамен Менди е тестван за коронавирус, след като член на неговото семейство се разболя от болестта.

Французинът е получил заповед да се самоизолира, след като негов роднина има респираторни проблеми. Защитникът е под карантина в своето имение в Чешър.

Линейката и колата за спешна помощ са пристигнали вчера около 11 часа сутринта. Медик в костюм влезе в къщата на Менди, за да му бъде направен тестът.

Все още не е известно дали той или членът на семейството му имат смъртоносното заболяване, което вече уби десет човека във Великобритания, но респираторните проблеми са един от признаците за коронавирус.

„Клубът потвърждава, че член на семейството на един от нашите футболисти е в болница със симптоми на респираторна болест. Той е преминал тестове в лечебното заведение, а един от тях е бил за COVID-19. Докато резултатите не станат известни, въпросният футболист ще бъде изолиран като предпазна мярка”, обяви говорителят на Манчестър Сити.

Манчестър Сити посреща Бърнли в събота, но Менди няма да попадне в състава на Хосеп Гуардиола за мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА