16 Март, 2020 15:37 1 352 3

Локо Пд излезе в голяма ваканция

  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • коронавирус

Бруно Акрапович и неговите възпитаници тренираха за последно в петък, а днес се взе решение да няма занимания в следващите две седмици

Локо Пд излезе в голяма ваканция - 1
Снимка: БГНЕС

Представителният отбор на Локомотив Пловдив ще бъде в почивка до края на март. Бруно Акрапович и неговите възпитаници тренираха за последно в петък, а днес се взе решение да няма занимания в следващите две седмици.

Извънредното положение на територията на Република България наложи спирането на всички мачове поне до 13 април.

"Всички играчи, треньори и служители бяха инструктирани какви мерки да вземат за превенция от COVID-19. Призоваваме всички българи да спазват стриктно инструкциите, които се дават от компетентните органи. В тези трудни времена трябва повече от всякога да проявим самоконтрол и самодисциплина, самосъзнание и солидарност", заявиха от Локомотив.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На кой

    2 2 Отговор
    му пука?
  • 2 Някой

    2 0 Отговор
    Алоооууу журналистите....граматиката нещо куца....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.