Last news in Fakti

17 Март, 2020 14:09 1 518 1

Защитник на Черно море: България се справя по-добре от Гърция с коронавируса

  • футбол-
  • димитриос хантакиас-
  • черно море-
  • коронавирус

Струва си да се гледа българския футбол

Защитник на Черно море: България се справя по-добре от Гърция с коронавируса - 1

Гръцкият защитник на Черно море Димитриос Хантакиас даде интервю за Yellow радио в родината си, в което каза хубави неща за България. Той говори и за съдията Георги Кабаков, който бе определен да свири някои от ключовите мачове в Гърция преди затварянето на първенството.

„Като всеки международен съдия, когато свири в чужбина, той го прави по различен начин. Вярвам, че ще е честен и обективен. Знае, че е гледан с други очи и добрите решения ще му помогнат“, казва 25-годишният защитник.

„Всеки ден си говоря с другите гърци в България. Има добри отбори като ЦСКА, Левски, нашият (б.а. – Черно море), Берое, Славия със Стергиакис. Струва си да се гледа“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Утешава майка си

    0 0 Отговор
    да не му реве по телефона