18 Март, 2020 11:46 1 217 1

Сложиха целия екип на Ferrari под карантина

  • ferrari-
  • карантина-
  • формула 1-
  • близки-
  • коронавирус

Стъпката е от мерки за сигурност

Сложиха целия екип на Ferrari под карантина - 1
Снимка: БГНЕС

Целият екип на Ferrari във Формула 1 е в карантина след завръщането си от неосъщественото Гран При на Австралия като някои са в хотели, платени от компанията. Стъпката е от мерки за сигурност. До момента нито един член на екипа няма симптоми на коронавируса, споделят от Ferrari.

„Черните кончета“ предлагат и заплащане на хотел на своите служители, които не могат да се завърнат у дома поради различни причини - като възрастни роднини у дома, деца или бременни съпруги.

Ferrari ще е в карантина 14 дни. Не е ясно, дали след това служителите ще се завърнат на работа, тъй като заводите на компанията са затворени до 27 март.

В същото време семейство Аниели, които контролират Fiat и Ferrari, са дарили 10 милиона евро в битката срещу коронавируса в Италия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888888

    2 2 Отговор
    Много стиснати, поне 100 милиона евро.