Last news in Fakti

18 Март, 2020 12:03 1 233 1

Дени Алар: Ситуацията в България още не е драматична

  • алар-
  • ситуация-
  • карантина-
  • левски-
  • коронавирус-
  • тренировки-
  • безопасност

"По-добре да си в безопасност, отколкото след това да съжаляваш", заяви нападателят на Левски

Дени Алар: Ситуацията в България още не е драматична - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски Дени Алар обясни, че прекарва времето, в което тренировъчният процес е спрян, "между четири стени". Той се опита да обрисува ситуацията в България пред австрийския krone.at.

"Не водим тренировки. Шампионатът в България е прекъснат. Паузата ще бъде почти до средата на месец април. Сега обаче не ни е позволено да напускаме, нямаме право да се приберем и ще трябва да останем в София", каза Алар.

"Тук ситуацията още не е драматична", обяснява австрийският нападател на Левски.

"Официално има 43-ма заразени с коронавирус (б.р. - бройката вече е близо два пъти по-голяма), но не знам доколко бройката е коректна, защото се очаква да се повиши. Сега сме, така да се каже, под карантина, приемам го спокойно. Прекарвам повечето си време у нас, между четири стени. Но правя и по някоя разходка. По-добре да си в безопасност, отколкото след това да съжаляваш", добави австриецът.

Алар играе в Левски под наем от Рапид (Виена). Той е преотстъпен до края на първенството.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Независим

    1 0 Отговор
    А бе той е взет за да играе,ама се пита какво играе и надали повече ще излезе на стадиона да играе,затова по добре да заминава за Австрия че да не събираме и за него мангизи...