18 Март, 2020 14:25 1 017 1

Футболистите на ЦСКА със специално обръщение към феновете (ВИДЕО)

  • цска-
  • фенове-
  • обръщение-
  • видео-
  • футболисти-
  • призив-
  • коронавирус

"Останете си вкъщи", призовават играчите на "червените"

Футболистите на ЦСКА със специално обръщение към феновете (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Някои от основните футболисти на ЦСКА направиха специални видео послания от домовете си към всички фенове, с призив да останат вкъщи, за да се преборим по-бързо с епидемията от коронавируса.

Капитанът Петър Занев специално благодари от името на клуба на медицинските лица, които денонощно се борят с коварното заболяване.

В понеделник навръх рождения си ден, спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета също отправи призив от личния си профил в "Инстаграм" към всички българи да останат по домовете си, за да се справим по-бързо с проблема. Италианецът е особено чувствителен по темата, тъй като родината му е втората най-засегната страна от заразата в света след Китай.

"Целият отбор апелира да се спазват стриктно препоръките на експертите, защото борбата с вируса е задължение на всеки от нас и само заедно можем да се справим с него, когато сме дисциплинирани и отговорни.

Вижте видеото и послушайте съветите на нашите момчета, за да се видим час по-скоро по стадионите и да се радваме отново на големите армейски победи! Заедно можем всичко!", написаха "армейците" на клубния си сайт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо хайдутин

    1 4 Отговор
    Като изкарат коронавируса може да почнат да уцелват седемметровата врата. ХА ХА ХА ХА!