19 Март, 2020 14:16 1 026 1

Левски обяви кога подновява тренировки

  • тренировки-
  • левски-
  • отбор-
  • коронавирус-
  • тренировъчен процес

"Сините" се завръщат на Герена на 30-ти март

Левски обяви кога подновява тренировки - 1
Снимка: levski.bg

Представителният отбор на Левски ще поднови тренировъчния си процес на 30 март, понеделник. Решението на ръководството и спортно-техническия щаб е свързано с извънредното положение в Република България като мярка за справяне с вируса COVID-19, препоръките от Медицинската комисия към БФС от 17.03.2020 г. и спирането на първенството в efbet Лига до 13 април 2020 г.

В зависимост от ситуацията с разпространението на COVID-19 на територията на Република България, разпоредбите на Кризисния щаб и Медицинската комисия към БФС, медицинският и треньорският щаб на Левски ще вземат решение дали прекъсването на тренировъчните занимания да не бъде удължено.

Тренировъчният процес в Академия Левски е преустановен от 10 март и ще бъде подновен при второ нареждане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    3 0 Отговор
    що ни занимавате с простотии?