19 Март, 2020 17:57 3 383 4

Футболист на Реал Мадрид наруши карантината си и ядоса всички заради руса красавица

  • футбол-
  • лука йович-
  • коронавирус-
  • софия милошевич-
  • реал мадрид

Проявата му ядоса както милиони по света, които го разкритикуваха в социалните мрежи, но и премиерът на Сърбия Ана Бърнабич

Футболист на Реал Мадрид наруши карантината си и ядоса всички заради руса красавица - 1

Сръбската футболна звезда на Реал (Мадрид) Лука Йович направи страшна глупост и ядоса милиони по света, след като пристигна в Белград за рождения ден на любимата си София Милошевич вчера.

Проблемът е, че Йович беше под карантина в Испания след признанията си, че е бил в един басейн със заразен с коронавирус и най-вероятно също е носител на COVID-19.

Това обаче не му попречи да хване самолета и да кацне в Сърбия, където броят на засегнатите от заразата расте с всеки ден и вече е 97.

Проявата му ядоса както милиони по света, които го разкритикуваха в социалните мрежи, но и премиерът на Сърбия Ана Бърнабич.

"Виждате какво правят нашите футболисти. Идват си от чужбина, където печелят милиони и не спазват изискването да са в изолация. И с такива неща трябва да се справяме", избесня Бърнабич, без да споменава името на Йович.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bnboin

    12 2 Отговор
    Ами така е, когато мисли с долната си глава.
    То всъщност вероятно явно с горната си глава изобщо не може да мисли и за това използва гръбначния си мозък, ама като гледам неуспешно.
  • 2 1234

    18 1 Отговор
    Разглезена измет
  • 3 123

    8 1 Отговор
    Дано поне й е напълнил всички дупки, та поне да си е струвало риска.

    Коментиран от #4

  • 4 Определено това го е направил

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "123":

    Гадното е че ако е бил заразен е заразил и ния както и много други хора