Last news in Fakti

19 Март, 2020 19:28 1 407 5

Футболисти се отказаха от част от заплатите си, за да облекчат клуба

  • борусия мьонхенгладбах-
  • футбол-
  • коронавирус

Много съм горд от момчетата, каза спортният директор Макс Еберл

Футболисти се отказаха от част от заплатите си, за да облекчат клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Играчите, треньорите и управата на Борусия (Мьонхенгладбах) дадоха пример на колегите си от цял свят в трудния за всички момент на пандемия от коронавирус.

За да облекчат финансово клуба, който със сигурност ще претърпи загуби заради замразения сезон в Бундеслигата, те решиха да се откажат от част от заплатите си, съобщава „Райнише Пост“.

„Много съм горд от момчетата. Те искат да покажат съпричастност към Борусия като клуб. Играчите, треньорите и управленското ръководство се отказваме от част от заплатите си“, обясни спортният директор Макс Еберл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    8 0 Отговор
    Браво на момчетата..нека земат пример Нашите манекени !!!!
  • 2 Цако

    6 1 Отговор
    Браво! Ама коя Борусия, че на снимката е Дортмунд, а в текста Мьонхенгладбах.

    Коментиран от #4

  • 3 Друг Фен

    6 1 Отговор
    Не че се заяждам, но поне правете разлика от отбора Борусия Мюнхенгладбах, за който е статията и Борусия Дортмунт, чиято снимка сте публикували!
  • 4 Друг Фен

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цако":

    Става на ? за Мюнхенгладбах...но прости грешката на Факти.бг, все пак ги берат от бустана тия журналисти!!!
  • 5 yorval

    0 0 Отговор
    Много ЯСНО е, че може да става въпрос само и единствено за Мейн-ГЛАДБАХ. Това е така, защото е доказано, че този именно световноизвестен ЕВРО-клуб е явява и остава най-симпатичният и готин БЛ-ТиМ и открай време се явява типичен пример за съпричастност, солидарност и подражание… И това е точно така, защото го следват и той има традиционно най-верните, точни и предани фенс в Джърманито /стигащи като географско разпространение дори в далечен Китай, АУстралиЯ и Нова Зеландия!!/, а и отделно от това този Клуб го поддържат и харесват хиляяди сума ти съпричастни фенове на другите отбори по света, например новият Брекзит-шампион на Острова - ЛИВЪРИте на Клоппо и целокупната Швейцария и АУстриЯ, чиито национални футбалери се състезават в редиците на Мейн-ГЛАДБАХ. А че снимката е объркана, това е проблем на самия сайт с некой-друг недогледал псевдо-журналист като напр. младежа Ивайло Борисов, който дори не знае, къде е ситуирано градчето МьонхенГладбах… затова ще да му помогна: на 40-ина км от Кьолн, Бон и ДюсселДорф