Last news in Fakti

20 Март, 2020 09:16 1 384 0

Съотборник на Цветан Соколов и национал е с коронавирус

  • волейбол-
  • коронавирус-
  • ървин нгапет-
  • цветан соколов

Дадох положителна проба за COVID-19 преди седмица

Съотборник на Цветан Соколов и национал е с коронавирус - 1

Звездата на френския национален отбор Ървин Нгапет е заразен с коронавирус и в момента е в болница. Новината потвърди лично волейболистът, който е съотборник на българския национал Цветан Соколов в Зенит (Казан).

"Дадох положителна проба за COVID-19 преди седмица. Най-трудното премина, имах много тежки три дни, но вече съм по-добре и ще напусна болницата до седмица. Призовавам всички да си останат у дома", заяви Нгапет в профила на руския клуб в Туитър.

Във вторник властите в Казан обявиха за първи случай на заразен с коронавирус в града - гражданин на Франция, чието име не беше съобщено.

"Тестът му за вируса в положителен. Той се завърна от Франция, но не е имал контакти с никой от отбора. Почувствал е, че има висока температура, бил е сам, семейството му е във Франция. Обадил се е на лекаря на отбора и ние веднага реагирахме. В момента състоянието му е добро, но две седмици ще бъде под карантина", коментира за ТАСС генералният директор на клуба Илхам Рахматулин.

29-годишният Нгапет играе за Зенит от 2018 година. В кариерата си той е носил екипите още на Кузбас (Русия), Тур (Франция) и италианските Кунео и Модена.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА