20 Март, 2020 09:29 1 977 0

Поставиха под карантина треньора на Славия

  • славия-
  • златомир загорчич-
  • коронавирус

14 дни ще си седя вкъщи, каза Загорчич

Поставиха под карантина треньора на Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Славия Златомир Загорчич се е прибрал при семейството си в Сърбия. В родния му Нови Сад той ще е под 14-дневна карантина. Причината е, че е пътувал от гранична страна с коронавирус, каквато е България.

"14 дни ще си седя вкъщи. Нямам право да излизам. Все пак съм отговорен човек и трябва да спазвам предписанията. Разговарях с ръководството на Славия и преценихме, че ще е по-добре да се прибера и да съм при семейството си", коментира пред "Тема спорт" Заги.

В Сърбия бе въведен вечерен час, всеки трябва да е в дома си от 21:00 до 5:00 сутринта.

Ако всичко е наред в началото на април, ръководството на "белите" ще прецени кога да започне пак тренировки. Тогава ще е изтекъл и двуседмичният период на карантина за Загорчич.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА