21 Март, 2020 16:40 2 636 1

Люис Хамилтън: Нямам симптомите на COVID-19, но се самоизолирах

  • люис хамилтън-
  • идрис елба-
  • софи трюдо

Появиха се спекулации относно моето здраве, тъй като бях на събитие с двама души, оказали се впоследствие заразени с коронавируса, написа английският пилот на Мерцедес в Twitter

Люис Хамилтън: Нямам симптомите на COVID-19, но се самоизолирах - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Люис Хамилтън съобщи, че се е самоизолирал, няма симптоми на COVID-19 и се чувства добре. Посланието му е вследствие на появили се слухове относно здравословното му състояние. Шесткратният световен шампион във Формула 1 присъства на събитие в началото на март, на което се срещна със съпругата на канадския премиер Джъстин Трюдо Софи и известния британски актьор Идрис Елба. И двамата съобщиха по-късно, че са с положителни тестове за COVID-19, предава Clubs1.bg.

Хамилтън използва социалните мрежи, за да публикува съобщението си

''Хей, хора, надявам се, че всички сте положително настроени, намирате си занимания и сте здрави. Появиха се спекулации относно моето здраве, тъй като бях на събитие с двама души, оказали се впоследствие заразени с коронавируса'', написа английският пилот на Мерцедес.

''Исках да ви кажа, че съм добре, чувствам се здрав и тренирам по два пъти на ден. Нямам никакви симптоми и вече изминаха 17 дни, откакто видях Софи и Идрис. Чух се с Идрис и се радвам да чуя, че е добре. Говорих с лекаря си и проверих внимателно дали трябва да се тествам, но истината е, че тестовете са ограничен брой, а има хора, нуждаещи се от тях повече от мен, особено като се има предвид, че нямам никакви симптоми. Ето защо се самоизолирах, всъщност от момента, когато тренировките в петък бяха отменени и спазвам дистанция.''

„Най-важното е всички да запазят положителна нагласа, да се постараят да не се срещат с други хора по социални поводи, да се изолират в случай на нужда и редовно да си мият ръцете със сапун и вода в продължение на поне 20 секунди. Благодаря на всички за съобщенията. Отдалеч ви пращам положителни чувства и любов. Пазете се'', пише още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос ?

    3 6 Отговор
    Млад , здрав и силен ! Защо се криеш от заразата по старите и немощните инвалиди ?