23 Март, 2020 18:37 2 678 3

Бившият треньор на националния отбор по футбол бедства заради коронавируса

  • лотар матеус-
  • футбол-
  • коронавирус

Работата е там, че и да има полети, ще ни трябва голям късмет, за да се вредим

Бившият треньор на националния отбор по футбол бедства заради коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Именитият футболист от близкото минало - Лотар Матеус пострада сериозно заради заразата коронавирус.

Бившият треньор на националния отбор по футбол на България в периода 2010-11 е здрав, но в момента е на летището в Дубай и не може да се прибере след ваканция в Азия.

Матеус и половинката му - рускинята Анастасия изпуснаха последния полет за Европа преди затварянето на границите заради пандемията от COVID-19 и не могат да се приберат нито в Унгария, където живеят, нито в Мюнхен, където легендата също има имот.

"Жена ми няма нито унгарски, нито руски паспорт и не можем да се върнем заради мерките за сигурност. Затвориха всичко и сега се чудим какво да правим. Работата е там, че и да има полети, ще ни трябва голям късмет, за да се вредим. Последният ни вариант е частен самолет. Честно казано, тук е по-сигурно, но все пак...", оплака се Матеус.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Nadya

    5 5 Отговор
    Boli me putkata
  • 2 Behemoth

    8 1 Отговор
    Има да го мисля цяла нощ...
  • 3 Ивайло

    5 0 Отговор
    М.а.м.к.а. ти
    Много ВАЖНА новина за хората.
    Тази вечер няма да спят.