Last news in Fakti

25 Март, 2020 11:26 6 195 7

Люпко Петрович: Всичко около мен мирише на ракия

  • петрович-
  • ракия-
  • коронавирус-
  • карантина-
  • мерки-
  • дезинфекция

72-годишният специалист е под карантина с друга легенда на местния футбол Милован Джорич

Люпко Петрович: Всичко около мен мирише на ракия - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на сръбския футбол и бивш треньор на родните Литекс, Левски и ЦСКА Люпко Петрович проговори за тежката ситуация покрай коронавируса, в която се намира целият свят.

72-годишният специалист е под карантина с друга легенда на местния футбол Милован Джорич на около 200 километра южно от Белград в туристическото градче Златибор.

Легендите признаха пред Sports Journal, че не са самотни, тъй като живеят в една сграда и имат магазин на партера, така, че нищо да не им липсва.

"Какво е това чудо, което ни удари? И без това се живее трудно, ами сега и това. Но ние нямаме проблеми, тук е хубаво. Имаме всичко. Пишем заявки до магазина и ни носят всичко до вратата.

Не можем да ходим никъде, но поне се виждаме с Джорич. Когато той си тръгне, гледам филми с каубой. Вчера гледах пет. Трябва да се справяме със скуката, защото тази ситуация ще продължи дълго.

Нося маски, шапки, ръкавици. Пием ракия и забърсахме всичко, нещата ни, пода. Всичко блести и мирише на ракия, напълно сме дезинфекцирани", разказа Петрович.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щурецъ

    10 9 Отговор
    Люпко Петрович: Всичко около мен мирише на ракия. Ти на какво искаш да ти мирише? На морски бриз ли? Или на "Пако Рабан"?

    Коментиран от #3, #5

  • 2 кастроли

    6 5 Отговор
    гледам филми с каубой. САМО С ЕДИН КАУБОЙ ЛИ? Или с 5 каубоя?Нося маски, шапки, ръкавици. А ПИСТОЛЕТИТЕ КЪДЕ СА? И пистолеросите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фактъ

    8 1 Отговор
    И на чесън .
  • 5 Да да да

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "щурецъ":

    https://www.olx.bg/ad/kartach-perforator-dewalt-sds-max-1150w-10j-6-6kg-ot-12-do-45mm-CID1012-ID88HMR.html
  • 6 Шлюпко...

    9 5 Отговор
    И около мен всичко мирише на ракия, целият блок, кой я пусна тази муха че ракията бори корона вируса...незнам? Някой повърнал на стълбището, кучето на леля Гинка спи пред вратата ми, умирисано на ракия, дезинфикцирали го, падна му козината, с киселина ли са го мазали..незнам, на петият етаж, гърмят, викат, пеят, бият се, като в дивият Запад..егати работата с тази ракия. Хвърлят от терасите тоалетна хартия като салфетките в дискотеките, къде неуопоребявана, къде употребявана. Абе голям купон, бах мааму ако свърши ракията тогава..ко прайм.
  • 7 Ууу..бря...бря...

    1 5 Отговор
    Мирише на ракия дедо Люпче мирише, и още как, абе направо това е миризмата на божията вагина. Всички сме напарфюмирани здраво. Хайде наздраве дедо.