Last news in Fakti

25 Март, 2020 18:14 3 144 15

Олимпийска шампионка: Отлагането на Игрите в Токио е божие наказание заради отстраняването на руския спорт

  • светлана хоркина-
  • олимпиада-
  • олимпийски игри-
  • русия-
  • коронавирус

През кариерата си Светлана Хоркина има два златни, четири сребърни и един бронзов олимпийски медали

Олимпийска шампионка: Отлагането на Игрите в Токио е божие наказание заради отстраняването на руския спорт - 1

Двукратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика Светлана Хоркина скандализира с изказване, че отлагането на олимпийските игри в Токио заради пандемията от коронавирус е божие наказание заради отстраняването на руския спорт.

“От гледна точка на това, че имаме само един живот – това е правилно решение. Финансовите загуби, които можем да понесем заради отлагането на олимпийските игри, не могат да се сравняват с рискуването на живота. В тази ситуация трябва да се възползваме и да се подготвим подобаващо за делото в Спортния арбитражен съд, тъй като ще можем да върнем Русия на Олимпиадата“, заяви Хоркина.

„Според мен всичко се случи, защото не биваше да обиждат Русия и нашите спортисти по този начин. Все пак в нашия химн се пее, че Бог пази нашата земя. Считам, че това е божие наказание. А Русия продължава да показва, че е готова да помага на всички, тъй като разбираме, че само така се борим за общото добруване“, допълни 41-годишната бивша гимнастичка, която е с чин полковник от запаса на Руската армия.

През кариерата си Светлана Хоркина има два златни, четири сребърни и един бронзов олимпийски медали. От световни първенства е спечелила девет златни, осем сребърни и три бронзови отличия. Тя е и 13-кратна европейска шампионка по спортна гимнастика.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаджи хаджи Българин

    20 3 Отговор
    Както и България си носи теглото, заради преследването на БОГОМИЛИТЕ! БЪЛГАРИЯ ДАДЕ НА ЕВРОПА И РУСИЯ ПИСМЕННОСТ, И ГРАДИНАРИ! А СЕГА ВНАСЯ ЗЕЛЕНЧУЦИ ОТ ЧУЖБИНА! Ей така , без да се ангажирам с днешната политика!

    Коментиран от #15

  • 2 az #Победа75

    16 8 Отговор
    Има нещо вярно! Винаги има равновесие...

    Коментиран от #10

  • 3 Робот

    2 5 Отговор
    Тази друга ли е, или ни напомняте онази от сутринта!
  • 4 дедектив

    11 7 Отговор
    Тoвaрищ Мaлишeв, първият въпрoc при вcякo рaзcлeдвaнe e : КOЙ ИМA ПOЛЗA?
    Кoй имa пoлзa oт cъcипвaнeтo нa Китaй, Eврoпa, Aмeрикa и oт oтлaгaнeтo нa Oлимпийcкитe игри oт кoитo cпoртиcтитe нa eднa гoлямa cтрaнa бяхa изгoнeни???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Олимпиец

    7 3 Отговор
    Че то какви Олимпийски игри, след като отсъства една държава? Това ли е олимпийският принцип? Чудя им се сега на блядките на олимпийският принцип ли помагат на Италия? Или може би щото...нали вето някакво налагаха на Руснаците, да ги уморат от глад....
  • 7 Другия с коня В

    4 6 Отговор
    Най голямото Издевателство над Народа ни бяха 45 те години Руска Окупация.Върнаха ни сто години Назад.и сто Встрани от Нормалното развитие.30 години след тозиЧудовищен Експеримент следствията в мозъците на пострадалите могат да се открият в Коментарите им.В този сайт и навсякъде.Има плаха надежда Коронавирус да се справи със заразените и да оредеят по естествен Биологичен път и Народа ни да поеме по своя Естествен път на Развитие....Дай боже....

    Коментиран от #11

  • 8 божко

    5 1 Отговор
    Не последните 30 години ни върнаха много назад.
  • 9 Мила

    1 1 Отговор
    Как не се бяхме сетили за това гениално откритие!Не ни е срам! Така да обидим Русия да не си взима спокойно допинга!

    Коментиран от #13

  • 10 соросоидни кърлежи

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "az #Победа75":

    Брей,голяма прецакване,толкова фалшиви новини за Русия, толкова пари хвърлени на вятър от нпо свине и нерес сорос, а сега всичко на халос...Вярно има господ и този път той е Руснак..
  • 11 Не пожелавай

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Другия с коня В":

    нещо което може да те застигне .След 30 години разграбване и разрушаване на построеното от нашите родители дано вирусът вземе първо дебилите като теб които унищожиха - разграбиха държавата.
  • 12 Путин

    0 0 Отговор
    Кога маските ще паднат? Путин кога ще свали маската и ще се появи на бял кон... все пак те и другите империи винаги се отзовават да ни спасяват!! а в момента има толкова много болни кандидати за нови божества на света
  • 13 wgw

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мила":

    Допинг взимат всички , а ако си на друго мнение , явно си много далеч от средите на професионалния спорт. Някъде му казват лекарства за възстанов-ване и подобряване на издръжливостта!!!!!!!!
  • 14 Българин

    0 1 Отговор
    И 2021 г Олимпиадата ще протече без ватниците драга ми хермафродитке, колкото да се напъваш да намесваш Господ във вашите велики интриги и наркозависимости!!!
  • 15 витанов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хаджи хаджи Българин":

    България си носи последствията именно че допусна да се разпространи тази страшна ерес на богомилите заради които паднахме и под робство и когато се учистихме от тая ерес дойде свободата носена от руските православни полкове. Писменоста също я имаме благодарение на православната ни вяра и църква не от тия богомилски еретици. От тях нищо нямаме а по плодовете ще ги познаете е рекъл Христа.