Last news in Fakti

26 Март, 2020 08:03 4 746 6

Българска кеч звезда раздава по 20 хил. долара на американци, за да пазят карантина вкъщи

  • кеч-
  • александър русев-
  • коронавирус

Той обяви финансова помощ на всеки служител от световната кеч федерация

Българска кеч звезда раздава по 20 хил. долара на американци, за да пазят карантина вкъщи - 1

Българската кеч звезда Мирослав Барняшев, известен в развлекателния спорт като Александър Русев, се включи в битката с последствията от коронавируса.

Нашенецът и съпругата му са здрави, а той обяви финансова помощ на всеки служител от световната кеч федерация, който е останал без работа покрай спирането на шоуто заради забраните за струпване на хора в затворени пространства.

Сумата е 20 хиляди долара на човек, което Русев определи като - Малко, но от сърце. Припомняме, че българинът напоследък понамали изявите си на ринга, което доведе до слухове, че се готви да става актьор или да се занимава с друг бизнес, но явно не е забравил първите си стъпки към славата.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El Torro

    21 5 Отговор
    Хвала на този сърцат Българин.
  • 2 ха ха ха

    2 9 Отговор
    пълен селтак...
  • 3 Джон

    4 9 Отговор
    емигрантски бок-лук продал Родината , рода си и вярата си за долари - Защо не ги даде в България бе Мурджо ????
  • 4 киро

    1 8 Отговор
    СМЕШНИК !!!
  • 5 Вуте

    5 3 Отговор
    Когато критиците покажат документ за дарение - нека критикуват! Браво на човека!
  • 6 снежен май

    7 0 Отговор
    Шоутата не са ги спрели, просто се играят без публика искам да кажа на автора на статията. Нека си пусне FOX и USA Network и да гледа. Браво на нашия човек. И изобщо не е смешник или там както го обиждате, никой българин не е избягал от хубаво.Трябва да се гордеем, че той е единствения български кечист в световната федерация по кеч и е постигнал успех а както знаем такива българи се броят на пръсти.