Last news in Fakti

26 Март, 2020 09:58 910 1

В Испания спасяват футболните клубове със заеми

  • испания-
  • футбол-
  • клубове-
  • заем

Кредитите ще бъдат безлихвени и ще са за срок от две години

В Испания спасяват футболните клубове със заеми - 1

Футболната федерация на Испания има готовност да даде парични заеми на клубовете заради пандемията, причинена от коронавируса. Новината съобщи президентът на асоциацията Луис Рубиалес.

"Говорим за 4 млн. евро за по-долните нива на испанския футбол. Така че ще помогнем на въпросните клубове, изпитващи финансови затруднения, да избегнат фалита. Но има и професионален футбол, към който трябва да се обърнем. Ако Ла Лига иска да разговаряме, е време да направим сметките. Работихме за осигуряването на финанси на стойност 500 млн. евро.

Искам изрично да подчертая, че кредитите ще бъдат безлихвени и ще са за срок от две години", обясни босът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ритнитопковци

    1 0 Отговор
    Точно така, а лекарите и болниците нека трупат дългове. Най-простия, корумпиран и опорочен спорт е това. Момчетата им обясняват че било хубаво да си прост чалгар и пияница, футболист исках да кажа, простете.