Last news in Fakti

26 Март, 2020 14:36 3 212 5

Бившият шеф на отборите от Формула 1 се излекувал от коронавирус без да разбере от какво е болен

  • формула 1-
  • флавио бриаторе-
  • коронавирус

Решиха, че имам пневмония, каза Флавио Бриаторе

Бившият шеф на отборите от Формула 1 се излекувал от коронавирус без да разбере от какво е болен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шеф на отборите от Формула 1 на Бенетон и Рено Флавио Бриаторе обяви, че вече е изкарал коронавирус в началото на годината. Веднага щом се е почувствал зле, дон Флавио се е консултирал с лекар, който обаче по това време не е успял да разбере какво точно му има. В началото на годината в Италия пандемията все още не бе пламнала и състоянието на 69-годишния Бриаторе е било определено като пневмония.

"В началото на годината се разболях. Имах температура, кашлица, тежест в гърдите и много затруднено дишане. Това мое състояние продължи около седмица. Отидох на преглед, но моят доктор не можа да разбере на какво се дължи състоянието ми. Направиха ми рентгенови снимки и те показаха сенки в дробовете. Решиха, че имам пневмония. Все още беше твърде рано, пандемията не беше застигнала напълно Италия и информацията за нея беше оскъдна“, разказа Бриаторе.

"Вече е доказано, че по същото време е имало заразени у нас с COVID-19 и след като вече се чувствах добре, пак отидох на преглед. Тогава лекарят вече беше категоричен, че съм изкарал коронавирус, но без тежки усложнения“, завърши италианецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    3 2 Отговор
    Не думай бе.
  • 2 😷😷😷

    5 1 Отговор
    Без тестове за налични антитела няма, как да е сигурен !
  • 3 Почвайте да се събуждате

    1 1 Отговор
    Има три щама на заразата той се е излекувал от първия Той е обикновен грип може да не го усетиш че го имаш вторият е продължителен и изпитваш болки в главата и по цялото тяло третият е смъртоносен в България няма нито един случай от смъртоносния Годжи много добре ги знае тия работи както и Годжитата в другите държави
  • 4 Рошко

    4 0 Отговор
    С виагра се лекувал тоя
  • 5 София

    4 0 Отговор
    плейбой Флавио си прави ПР