26 Март, 2020 19:17 1 279 0

Една от най-големите звезди на волейбола се излекува от коронавируса

  • зенит-
  • волейбол-
  • татарстан-
  • лечение-
  • коронавирус-
  • нгапет

Ървин Нгапет бе изписан от болницата в Татарстан

Една от най-големите звезди на волейбола се излекува от коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Волейболната звезда на Зенит (Казан) Ървин Нгапет е излекуван от коронавирус и вече е изписан от Инфекциозната болница в столицата на руската република Татарстан.

Преди по-малко от седмица французинът сам обяви на профила си в „Инстаграм“, че е приет за лечение със симптоми на COVID-19. Той се е заразил в родината си, където е бил на кратка почивка.

Заради положителната проба на 29-годишния волейболист на тестове бяха подложени всички служители и играчи на Зенит (Казан), включително и българският национал Цветан Соколов. Нямаше информация дали има и други заразени в клуба.

Тъй като волейболното първенство в Русия е спряно заради пандемията от коронавирус, Ървин Нгапет е обявил, че ще се прибере във Франция до края на световната здравна криза заради заразата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА