Last news in Fakti

27 Март, 2020 13:50 1 643 1

Коронавирусът може да пенсионира Ибрахимович преждевременно

  • златан ибрахимович-
  • футбол-
  • милан-
  • коронавирус

Според източници от шведската преса Ибра се е видял принуден да се върне в родината си, за да премисли бъдещите си планове

Коронавирусът може да пенсионира Ибрахимович преждевременно - 1
Снимка: БГНЕС

Пандемията от коронавирус може да накара легендарният шведски нападател Златан Ибрахимович да окачи бутонките след края на настоящата кампания.

Всички големи европейски първенства за момента са спрени, а прогнозите за датата на подновяването им за момента са доста неясни. Според източници от шведската преса Ибра се е видял принуден да се върне в родината си, за да премисли бъдещите си планове.

Според италианското издание "Gazzetta dello Sport" таранът възнамерява да прекрати футболната си кариера, за да започне такава в сферата на треньорството. В тази си кауза Ибрахимович ще бъде подпомогнат от добре познатия му агент Мино Райола.

Голаджията смята, че Райола е достатъчно влиятелен, за да му помогне да получи шанс в тази област. Стрелецът е заинтригуван от възможността, след като вече е далеч от най-добрите си дни на терена, бидейки на 37 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    1 0 Отговор
    ТОВА МИ БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КАХЪР....