Last news in Fakti

27 Март, 2020 15:43 986 0

Финалът за ФА Къп ще се изиграе след най-малко 5 месеца

  • фа къп-
  • отлагане-
  • половин година-
  • купа на лигата-
  • англия-
  • коронавирус

Това твърдят авторитетните издания на Острова

Финалът за ФА Къп ще се изиграе след най-малко 5 месеца - 1

Финалният мач от турнира за ФА Къп може да бъде отложен с близо половин година. Това твърди английският вестник "Mirror". Според информациите заради пандемията от коронавирус може да се стигне до ситуация, в която двубоят за отличието да бъде изместен с 5 месеца. По програма мачът трябваше да се състои на 23 март.

В момента турнирът е спрян на четвъртфиналната фаза заради коронавируса, като все още не се знае кога ще се поднови. Според някои английски медии съществува възможност ФА Къп, както и турнира за Купата на Лигата, да бъдат жертвани, за да може да се довърши първенството.

Вчера Футболната асоация на Англия взе решение да анулира сезоните във всички аматьорски първенства под петото ниво в местната йерархия. Бяха зачеркнати и всички досегашни резултати и в женския футбол с изключение на тези в най-горните две дивизии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА